RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Хвалилися награбованим: на виставці в Італії кримське вино змусили прибрати зі стенду РФ

В Італії на винній виставці Vinitaly російська сторона прибрала зі свого стенду кримське вино, після звернення в місцеву фінансову поліцію керуючого партнера проекту UA2EU Олексія Любецького. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Росіяни не тільки виставили вино з окупованого Криму, чиї виробники знаходяться під європейськими санкціями, а й позначили на карті РФ захоплений півострів.

Через це Любецький звернувся в місцеву фінансову поліцію і до карабінерів, в результаті чого представники Росії прибрали кримський стенд з виставки.

"Це перемога і результат спільних дій суспільства і державних органів (Амбасади України в Італії). Москалів поставили на місце. Ворог і будь-хто інший, хто образить українців має пам'ятати, що це не зійде з рук. Рано чи пізно ми повернемо окуповані території і звільнимо українців від окупантів", - зазначив Любецький.

Vinitaly - міжнародна щорічна виставка вина і спиртних напоїв, яка проходить у Вероні з 1967 року. Виставка об'єднує виробників, імпортерів, дистриб'юторів, постачальників, техніків, журналістів і лідерів громадської думки.

Нагадаємо, раніше у Німеччині випустили підручник для мігрантів з картою, на якій Крим включено до складу Російської Федерації.