RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Прем'єр Британії зробила жорстку заяву за агресії РФ в Україні та інцидентів з Заходом: відео

Прем'єр-міністр Великобританії Тереза Мей звинуватила Росію у розв'язанні агресії проти України та підриві міжнародного порядку.

Про це пише видання The Guardian.

За її словами, з моменту анексії Криму Росія "розпалила конфлікт на Донбасі, неодноразово порушувала повітряний простір ряду європейських країн і запустила тривалу кампанію кібер-шпигунства та підриву".

"Це включало в себе втручання у вибори і злом датського міністерства оборони і Бундестагу і багато іншого", - сказала Мей.

"Вона (Росія - ред.) прагне використовувати інформацію в якості зброї. Розміщує свої спонсоровані державою ЗМІ для вирощування фейкових історій та фотографій у спробі посіяти розбрат на заході і підірвати наші інститути", - підкреслила британський прем'єр.

Вона сказала, що Великобританія не хоче повертатися до холодної війни або перебувати в стані постійної конфронтації", але Лондон повинен буде діяти для захисту своїх інтересів, інтересів Європи і всього світу, якщо Росія продовжить свою політику.

Як повідомляв "Апостроф", у США планують розширити санкції проти РФ за її агресію щодо України і втручання в американські вибори.