RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Умови праці в Україні нестерпні: учитель року 2016 поїхала на заробітки до Лондона

Мешканка Закарпаття Віолетта Македон, яка в минулому році стала педагогом року в Україні, поїхала на заробітки в Європу.

Про це повідомляє EJ.

Як пише видання з посиланням на Віолетту Македон, там для неї великі перспективи. Тим більше, що сама ще молода і її чекають хороші перспективи.

За словами молодої вчительки умови праці в Україні нестерпні. Праця не цінується, розвитку немає ніякого, а перспективи для вчителів дуже туманні як власне і для самої країни.

Віолетта говорить, що в Лондоні їй за день платять стільки, скільки в Україні виходило за місяць. Також Віолетта Македон каже, що не планує повертатися.

Мешканка Закарпаття зупинилася в родині, яка займається фотобізнес. Чоловік - місцевий, а дружина українка. Вчительці року доручили доглядати за дідусем по імені Боб, з яким вона, згідно із заздалегідь розробленим планом, гуляє по столиці, відвідує музеї, театри.

Як повідомляв "Апостроф", раніше, 24 серпня, служба безпеки України (СБУ) вказала на слід ФСБ Російської Федерації в скандалі навколо поїздки ветеранів АТО на заробітки в Росію.