RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Отруєння Скрипаля: Путін зробив гучну заяву

Кандидат в президенти Росії Володимир Путін запевнив, що якби речовина, яким отруїли колишнього російського розвідника Сергія Скрипаля та його дочку, була бойовою, то люди загинули б на місці.

Про це він заявив під час спілкування з пресою у виборчому штабі після виборів, відповідаючи на питання про справу Скрипаля, передають РІА Новини.

"Якби це була бойова отруйна речовина, люди загинули б на місці. У Росії немає таких коштів, ми все знищили під контролем спостерігачів", - сказав Путін.

Про його словами, нібито, про те, що трапилось він дізнався зі ЗМІ. Всі звинувачення Росії в отруєнні екс-розвідника він назвав "нісенітницею, маренням, нонсенсом".

Путін підкреслив, що Росія навряд чи дозволила собі таку поведінку, враховуючи майбутні президентські вибори і чемпіонат світу з футболу.

Як повідомляв "Апостроф", раніше західні журналісти повідомляли, що екс-розвідник Сергій Скрипаль і його дочка могли отруїтися нервово-паралітичною речовиною в Великобританії через систему вентиляції у власному автомобілі.