RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

На українців в Польщі напали з мачете: опубліковані фото

У понеділок, 20 серпня, в Польщі поблизу Познані троє чоловіків з мачете напали на українських дівчину і хлопця. Пара змушена була переховуватися на території пожежної частини.

Про це повідомляє Radio Poznan.

"Близько 22:00 на територію пожежної частини Познань-Кшесіни забіг закривавлений хлопець з дівчиною. Через кілька хвилин за ними приїхав темний автомобіль, з якого вийшли троє чоловіків. Вони намагалися побити хлопця і погрожували йому", - уточнило видання.

Українців захистили пожежні, які викликали поліцію.

Один з нападників отримав поранення і його забрала "швидка", а двох інших зловмисників незабаром затримали правоохоронці. У одного із затриманих виявили мачете.

Правоохоронці зазначили, що в свою чергу 25-річний українець не отримав серйозних травм - у нього розсічена губа.

"Ми тепер з'ясовуємо деталі інциденту. У одного із затриманих поліцейські вилучили мачете, але під час нападу цей предмет аж ніяк не використовувався", - повідомили в місцевій поліції.

Затриманих нападників зараз тримають під вартою. Правоохоронці збирають докази, в тому числі з камер спостереження. Від цього будуть залежати звинувачення, які будуть висунуті нападникам.

Як повідомляв "Апостроф", у селі Глоскув недалеко від Варшави (Польща) група невідомих напала на трьох громадян України і жорстоко побила одного з них.