RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

У Британії засвітили агентуру Путіна: у топ-пропагандистки Кремля істерика

Головний редактор пропагандистських інформаційного агентства Sputnik і телеканалу RT Маргарита Симоньян назвала публікацію особистих даних співробітників британського бюро інформагентства "1933-му роком", натякаючи на прихід нацистів до влади в Німеччині.

Раніше газета The Sunday Times опублікувала список з іменами та фотографіями, звинувативши журналістів в інформаційній війні.

У цій же статті Алекс Коул-Хемілтон, ліберал-демократ і член парламенту Шотландії, запропонував відібрати всі активи RT в Великобританії.

"Таймс" публікує поіменний список наших британських журналістів з фотографіями під заголовком про "кремлівських маріонеток". З наступаючим новим тисяча дев'ятсот тридцять третім роком вас, май брітіш френдз", - написала Симоньян в Twitter.

Реакцію пропагандистки тут же висміяли в мережі.

"Знаєте чому так пригоріло у кацапки? Таймс засвітить всю агентуру РФ в під прикриттям скоринки журналіста. З новим роком, ГРУ РФ. Чекаємо, коли черговий генерал РФ покінчить життя самогубством", - написав блогер "Фашик Донецкий".

У свою чергу інші коментатори звинуватили Симоньян в перекручуванні ситуації, висловивши переконання, що ситуація призведе до особистих санкцій проти неї.

Як повідомляв "Апостроф", раніше були названі імена олігархів Путіна, по яким вдарять санкції Великобританії.