RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

​Число жертв теракту у Відні зросло: з'явилися дані про загиблих і злочинців

У Відні в результаті теракту, який стався 2 листопада, загинуло чотири людини. Поліція розшукує щонайменше ще одного злочинця.

Про це повідомляє ВВС.

Внаслідок стрілянини в центрі міста було поранено 17 осіб. Деякі з них отримали легкі травми, але 7 постраждалих у важкому стані.

Перші жертви злочинців - жінка і двоє чоловіків. Ще одна жінка померла від отриманих поранень протягом ночі у лікарні. Одна з них була офіціанткою в кафе.

За офіційними даними, одного нападника застрелила поліція. Другий був заарештований. Їх назвали "ісламістськими терористами". Вбитий поліцією був повністю озброєний, але на ньому був фальшивий пояс з вибухівкою.

Ще мінімум один із злочинців, який також добре озброєний, знаходиться ще на свободі. Відзначають, що нападників могло бути четверо.

Жителів столиці закликають уникати відвідування центральних вулиць Відня. Також просять, по мірі можливості, не виходити з дому, а також залишити вдома дітей.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі опублікували кадри нападу озброєного терориста на випадкового перехожого в центрі Відня.