RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

На концерті культового рок-гурту у Польщі розгорнули прапор України, відео

У суботу, 28 травня, на концерті рок-гурту Scorpions у Кракові поляки розгорнули величезний прапор України разом із польським на знак підтримки українського народу.

Відео з розгортанням прапора під легендарну пісню Scorpions "Wind Of Change" опублікувала на своїй сторінці жителька Луцьку Ілона Галайда.

Під рядки цієї пісні "Ви коли-небудь думали, що ми могли би бути такими близькими, як брати" глядачі на концерті розгорнули величезний український прапор.

"Як же приємно, що на концерті в легенди поколінь НАШ прапор тримають Поляки і не забувають про біду, яку нам принесла раша", - написала вона.

Українка сподівається, що наступного разу вона піде на Scorpions в Україні разом зі своєю родиною.

Раніше ми писали, 22 травня президент Польщі Анджей Дуда став першим главою іноземної держави, який з початку війни виступив у Верховній Раді України у Києві. Із промовою також виступив президент України Володимир Зеленський. Дуда пообіцяв зробити все для того, щоб Україна стала членом Європейського союзу.

Нагадаємо, мужність, з якою Україна дала відсіч російським окупантам, захоплює та надихає людей в усьому світі. Раніше Джон Бон Джові поділився відео, на якому одесити будують укріплення для міста під пісню "It's My Life".