RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

Аеропорт Гамбурга паралізував озброєний чоловік: у заручниках його 4-річна донька, фото і подробиці

У суботу ввечері, 4 листопада, чоловік паралізував аеропорт Гамбурга у Німеччині та взяв у заручники свою 4-річну дочку. Усю ніч із ним вела переговори поліція. Аеропорт закритий, людей евакуювали, а перші недільні рейси скасували.

Про це повідомляє Вild.

Читайте також: У Києві чоловік зі зброєю увірвався в бізнес-центр і влаштував стрілянину: фото

У суботу о 20:12 він проїхав на своїй Audi без номерного знака через шлагбаум на перон "Аеропорту Гамбурга імені Гельмута Шмідта", припаркувався перед пасажирським літаком Turkish Airlines, який мав летіти до Туреччини, і відмовився виходити з машини, взявши в заручники свою дочку.

У літаку перебували пасажири. 3 200 пасажирів із будівель та літаків евакуювали. 35-річний мешканець Нижньої Саксонії хотів поїхати до Туреччини з дитиною. З ним всю ніч вели переговори поліцейські турецькою мовою. Як зазначили у виданні, попередня причина такої поведінки – суперечка про опіку.

Крім того, він кидав з машини два "коктейлі Молотова", влаштувавши кілька пожеж у районі аеропорту. Пожежники облили літак водою про всяк випадок і загасили пляшки з паливом. Також чоловік стріляв. Поліцію посилили офіцери SEK.

Рано-вранці 5 листопада аеропорт Гамбурга написав у X (раніше Twitter) про те, що протягом дня будуть скасовані та затримки рейсів.

Незадовго до того, як озброєного чоловіка помітили в аеропорту, його дружина телефонувала в поліцію і попереджала, що її чоловік їде в аеропорт з дитиною, яку вкрав у матері.

Фото: bild.de

Фото: bild.de

Фото: bild.de

Фото: bild.de

Нагадаємо, 26 жовтня в американському Льюїстоні в штаті Мен чоловік влаштував стрілянину, в результаті якої загинули 22 особи і 60 поранені.

  • Вас може зацікавити:

Колишній військовий, який "чує голоси": що відомо про стрілка, який влаштував в США криваву бійню

У Києві на блокпосту відкрили вогонь по авто: фото та всі подробиці

Взяв у заручники жінку і підірвав себе: у Марганці пролунав вибух в управлінні Пенсійного фонду