RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Інцидент у Путіна з ручкою: з'явилася карикатура від Йолкіна

Російський карикатурист Сергій Йолкін висміяв конфуз із відірваною ручкою дверей автомобіля "УАЗ-Патріот", який стався на очах президента Росії Володимира Путіна.

Йолкін розмістив карикатуру в Twitter.

"Ви просто осмисліть всю суть кацапського автопрому. Дверна ручка йопта! Добре не кермо бл**ь!" - написав коментар до карикатури користувач під ніком OlleGor.

Як повідомляв "Апостроф", 12 травня російські ЗМІ розповіли про курйозний інцидент, який трапився з російським генералом Олександром Шевченком, коли той проводив огляд нової техніки для армії РФ у Сочі для російського президента Володимира Путіна. Генерал так поквапився відкрити двері автомобіля, але зробити це з першого разу йому не вдалося. В результаті він просто відірвав ручку, що дуже потішило Путіна.

У свою чергу прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков закликав ставитися з гумором до таких курйозів, як випадок з ручкою двері машини "УАЗ-Патріот", що відірвалася під час огляду Володимиром Путіним техніки для армії РФ, і додав, що не слід "очікувати якихось доган".