RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

У Путіна відреагували на курйоз із відірваною ручкою від УАЗика

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков закликав ставитися з гумором до таких курйозів, як випадок з ручкою двері машини "УАЗ-Патріот", яка відірвалася під час огляду Володимиром Путіним техніки для армії РФ, і додав, що не слід "очікувати якихось доган".

Про це повідомляють "РИА Новости".

"Давайте все-таки не, скажімо так, переборщувати з реакцією, тим більше не чекати якихось доган. Швидше, це стосується курйозу, і, звичайно, ця історія не має жодного відношення до якості машини, це не може бути якоюсь підставою для висновку про якість машини. Тому давайте все-таки з гумором і доброзичливістю ставитися до подібних курйозів", — зазначив Пєсков.

За його словами, ручку "вже повернули на місце".

Як повідомляв Апостроф, 12 травня російські ЗМІ розповіли про курйозний інцидент, який трапився з російським генералом Олександром Шевченком, коли той проводив огляд нової техніки для армії РФ у Сочі для російського президента Володимира Путіна. Генерал так поквапився відчинити двері автомобіля, але зробити це з першого разу йому не вдалося. В результаті він просто відірвав ручку, що дуже потішило Путіна.