RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Джамала повідомила про мерзенний вчинок російських пропагандистів щодо її батьків

Російські пропагандисти обманом потрапили в будинок до батьків кримськотатарської спiвачки Джамали, яка перемогла на конкурсі "Євробачення-2016", і таємно записували їхню розмову.

Про це розповіла сама співачка на брифінгу перед концертом у Львові, повідомляє Liga.net.

Співачка розповіла, що вчора в будинок до її батьків прийшла пара і сказали, що вони від родичів. "Мама постелила їм, дала їжу, а вони записували їх розмову і це виявилася "Комсомольская правда" Росії, яка сказала, що "ми побували в гостях у родичів Джамали", — розповіла співачка.

"І коли вже вранці мама дізналася, що вони ніякі наші не знайомі, і вони не від наших родичів, було просто огидно, коли так низько падає журналіст. Мені за них (батьків - ред.) трохи тривожно, щоб люди їх не обманювали", — поділилася Джамала.

Напередодні співачка сказала, що її батьки в окупованому Криму відмовляються спілкуватися з російськими пропагандистами.

Нагадаємо, Джамала з піснею "1944", присвяченій депортації кримськотатарського народу, перемогла на пісенному конкурсі Євробачення в Стокгольмі. У загальному заліку вона виграла з 534 балами, австралійська співачка Дамі Ін набрала 511 балів, а представник від РФ Сергій Лазарєв — 491 бал.

Як повідомляв "Апостроф", переможниця "Євробачення-2016" українська співачка Джамала розповіла подробиці зустрічі на міжнародному конкурсі з російським виконавцем Сергієм Лазарєвим.