RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

​Лідер російських націоналістів розповів, як Путін погубив Донбас

Лідер російського націоналістичного руху "Русские" Дмитро Дьомушкін вважає, що президент РФ Володимир Путін погубив "росiйський свiт", влаштувавши війну на Донбасі.

Про це Дьомушкін заявив у відеозверненні, опублікованому на YouTube.

"Ті, хто воює на Донбасі та їде туди вбивати людей, - воюють проти "росiйського свiту". Вони-то якраз і є справжніми антиросійськими русофобами. Тому що точно не в інтересах росіян воювати в Україні. Чому щоразу, коли кричать про "росiйський свiт", мене звуть вбивати росіян там, слов'ян? Інших, мабуть, проблем і ворогів у росіян немає, крім ще Америки, яка загниває", — заявив Дьомушкін.

"Усім цим дебілам Шариковим я хочу окремо пояснити, що нормальні російські націоналісти — проти війни з Україною. Проти війни з 40-мільйонною частиною свого народу. Цю війну нічим не можна пояснити, жодними інтересами Росії", — зазначає російський націоналіст.

Також Дьомушкін різко висловився щодо кремлівської пропаганди. Водночас він заявив, що вважає росіян, українців та білорусів одним народом.

Обережно! Відео містить ненормативну лексику!

Як повідомляв "Апостроф", раніше лідер російського націоналістичного руху "Русские" Дмитро Дьомушкін заявив, що російська влада винищує націоналістів за відмову відправляти своїх людей воювати на Донбасі на стороні самопроголошених ДНР і ЛНР.

Дмитро Дьомушкін розповідав, що представники російських спецслужб пропонували йому виїхати до України та всіляко тиснуть на нього.