RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Назріває скандал: у лідера кримських татар нібито виявилося російське громадянство

Віце-президент Всесвітнього конгресу кримських татар, координатор блокади Криму Ленур Іслямов нібито є громадянином Росії.

Про це повідомив "депутат Бахчисарайської міської ради" в окупованому Криму, керівник інформаційного агентства News Front Костянтин Книрик на своїй сторінці у Facebook.

"Турецькі інвестори "блокади" будуть здивовані або не будуть? А ось кримські татари точно зроблять висновки. Громадянин Росії здійснює терористичні дії проти Росії. Є сенс оголосити свого громадянина в розшук і вимагати видачу в України", — написав Книрик.

"Вірний і відчайдушний патріот України, виявляється, для зручності ведення бізнесу ще у 2011 році став громадянином РФ. Цікаво, як Іслямов це пояснить, та й взагалі, як його брати по зброї та блокаді до цього поставляться?" — запитує "депутат".

Книрик також розмістив на сторінці в соцмережі фото копій російського паспорта Іслямова.

Фото з Facebook Костянтина Книрика

Як повідомляв "Апостроф", координатор блокади Криму Ленур Іслямов напророкував "прокурору" анексованого Криму Наталії Поклонській долю вбитих іракського і лівійського лідерів Саддама Хусейна і Муаммара Каддафі.

Ранiше Ленур Іслямов заявив, що білборди з надписом "Крим — це Україна" є ганьбою української влади, бо крім піар-компанії, яку влаштовують щороку, нічого не робиться.