RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

​Дика істерика: на росТБ влаштували шоу навколо обміну Савченко на ГРУшникiв

У програмі "Місце зустрічі" на російському пропагандистському каналі НТВ влаштували істеричне обговорення обміну української льотчиці та народного депутата Надії Савченко на російських ГРУшников Олександра Александрова та Євгена Єрофєєва.

Відео програми опубліковано на сайті НТВ.

В ефірі програми пропутінські опоненти грубо переривали заступника голови російської партії "Демократичний вибір" Ігоря Драндина і українського політолога Сергія Запорізького, вступавшихся за льотчика Надію Савченко.

"20 років отримала за те, що не робила", — намагався сказати Запорізький/

"А ви помовчіть, Сергій", — сказав ведучий Андрій Норкін українському політологу Запорізькому, коли той намагався йому щось заперечити (дивіться на відео з 12:25).

"Коли прилетіла Савченко, це була політична акція", — заявив ведучий.

Як повідомляв "Апостроф", відомий російський карикатурист Сергій Йолкін намалював дотепну карикатуру на президента РФ Володимира Путіна у відповідь на підписання ним указу про звільнення української льотчиці, народного депутата Надії Савченко та її повернення в Україну.

В мережі опубліковані фотографії того, як прилетіла вчора в Україну льотчиця і народний депутат Надія Савченко провела свою першу ніч на волі.