RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У Росії регіональна газета ополчилася на путінських пропагандистів: опубліковано фото

У п'ятничному номері російської газети "Якутськ вечірній" в розділі телепрограми з'явилося попередження про допущення у програмах центральних каналів росТБ "неправдивих відомостей".

Як повідомив радіостанції "Говорить Москва" головред видання В'ячеслав Левін, в газеті давно хотіли розмістити щось подібне.

Там було зазначено, що "частіше за інших в цьому помічені телеканали" НТВ " і "Росія".

"Але у нас виник конфлікт з НТВ, і ми, тому утримувалися якийсь час, щоб не було відчуття, що це реакція на телепрограму НТВ, самі знаєте яку. Тепер тій передачі дана оцінка великого журі, і тепер все встало на свої місця. У зв'язку з чим це з'явилося, зрозуміло – у зв'язку з численними фактами брехні та перекручувань. Сподіваюся, подібні попередження тепер будуть у кожному номері", - сказав Левін.

Фото: Facebook Туяри Гавральєвої

Як повідомляє радіостанція, в березні телеканал НТВ випустив пропагандистський фільм "Боржники держдепу", в якому, зокрема, розповідалося, що газета "Якутськ вечірній" нібито частково фінансувалася з-за кордону за участю Держдепартаменту США.

Проте пізніше Громадська колегія зі скарг на пресу охарактеризувала картину як "помилковий донос, який маніпулятивно вводить в оману глядачів"

Як повідомляв "Апостроф", російський журналіст і публіцист Леонід Радзіховський поділився думкою з приводу телеканалу НТВ, назвавши його "смердючим путінським ТБ".