RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Аваков викликав істерику в путінців заявою щодо Криму

Заява голови МВС Арсена Авакова про те, що в анексованому Криму та на окупованому Донбасі буде працювати українська поліція, викликала хвилю обурення в прихильників політики президента РФ Володимира Путіна.

Про поліцію Аваков написав у своєму Twitter.

"Донецьк, Горлівка, Луганськ, Сімферополь, Севастополь, Ялта — міста України, де за нашим планом розвитку буде працювати Нова патрульна поліція!" — заявив Аваков.

"Назвіть дату спочатку цього заходу, будемо поржати", "Арсен знайшов десь Пєтіну фляжку", "Коли? Ми в Луганську чекаємо з нетерпінням", "Арсен, ти спочатку Мішико посади, як обіцяв, а потім "паради перемог" у російському Криму плануй", "Арсен, а ти мрійник", "У цих містах ваша поліція працювати не буде, а точніше один Бог знає, що буде завтра", "Не, nn довбо**и не треба, дякую", "Дурень думкою багатіє", "Може, дату назвеш? Якщо є план, давай, поділися, п**одобол", "Ви що там курите? Відсипте, будь ласка", "Проспав, Сеня. Нова поліція в Донецьку, Горлівці, Луганську, Сімферополі, Севастополі, Ялті давно працює! Це я тобі як росіянин кажу", "В, с**а, казкар. Забудь про ці міста! Не буде тут твоїх дебільних патрулів", "А можна ще марсіанську створити поліцію. Мрійники!" — коментують твіт Авакова прихильники Путіна і Кримнаша.

Як повідомляв "Апостроф", раніше заява міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова про те, що секретар Ради національної безпеки і оборони (РНБО) Олександр Турчинов був нагороджений кулеметом "Максим", викликала великий резонанс у росіян, які підтримують політику президента РФ Володимира Путіна.