RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Нова духовна скріпа: в мережі ажіотаж через резонансний випадок з рабами в Росії

У мережі жваво відреагували на новину про те, що в Курганській області РФ фермера засудили до восьми років ув'язнення за використання 20 рабів на своєму господарстві.

Як повідомляється на сайті Слідчого комітету Росії, з вироку слідує, що з 2006 по 2012 рік для роботи у селянсько-фермерському господарстві "Комарів А. С." в селі Долговка наймалися всі бажаючі, проте засуджені відбирали у них паспорти. Після цього вони били працівників і змушували їх безкоштовно виконувати важкі сільськогосподарські роботи. Насильство застосовувалося стосовно рабів і під час спроб втечі.

Коментарі на цей рахунок користувачі залишали під новиною, опублікованій на сайті провідного російського видання Lenta.ru

"Кріпацтво - духовна скріпа!", - іронізує користувач з ніком Собака Чжаочжоу.

Зазначимо, що один з росіян не побачив нічого страшного в цьому інциденті, запропонувавши експлуатувати українців, які переїхали в РФ, щоб втекти від війни на окупованому Донбасі.

"А скільки хохлів наїхало з територій,підконтрольної ВСУ. Їх теж можна експлуатувати, все одно худоба, нічого страшного в цьому я не бачу. Вони підтримують вбивства росіян в Донбасі, а біжать від мобілізації в Росію", - написав Albert Wesker.

"Країна рабів, країна панів..." "Ось до чого довів Обама Росію!", "До речі, таке ось рабство нерідко потрапляють жителі Незалежної", Звичайна історія: приїхав до Росії на заробітки - обдурили, відібрали паспорт і не заплатили грошей...", "До речі, рабами на цегляні заводики Дагестану потрапляють не тільки сусіди. Але і звичайні жителі Росії. Купа таких історій - напоїли, втратив свідомість, отямився в кайданах у Дагестані. Паспорт у господаря і бігти нікуди. Вся місцева поліція куплена і всі вони там родичі", - пишуть інші користувачі в коментарях

Як повідомляв "Апостроф", за інформацією Global Slavery Index, в Росії в рабстві знаходяться більше мільйона чоловік.