RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Путінці пораділи фашистським хрестам, знайденим у затриманого Героя України

Результати обшуків у першого заступника голови Миколаївської облдержадміністрації, затриманого за звинуваченням в отриманні хабара і этапированого в СІЗО Одеси, порадували росіян, які підтримують політику президента РФ Володимира Путіна.

Користувачі російського новинного ресурсу Lenta.ru активно обговорюють новину, опубліковану під заголовком "В будинку Героя України знайшли валізу з доларами і фашистськими нагородами".

"Фашистськими нагородами" — в сенсі, брязкальця Хероя усраины і медаль "300 років Конотопу", "Треба б дізнатися за що йому дали героя?", "За його рилу зрозуміло, що у валізці повинно було лежати ще й сало. Раз його немає в опису — значить при обшуку прихомячили", "Отримувати хабарі в Україні фашистськими хрестами! Це ж святе! За це його люстрирують, потім розстріляють, потім знову люстрирують", "корупціонер-фашист", "І жодної віолончелі?", "З такою харею у нього напевно нагороди типу "Орден їдця", "За обідні заслуги" і тп", "Медаль "За Перемогу над салатом", третього ступеня", — коментують новину.

Як повідомляв "Апостроф", про отримання українським чиновником хабара в 90 тисяч доларів військовий прокурор Анатолій Матіос повідомив раніше, але тоді СБУ цю інформацію спростовувала. Пізніше Матіос повідомив, що в будинку затриманого було виявлено валізу, де знаходяться готівкові кошти на суму в кілька сотень тисяч доларів США, золоті прикраси і фашистські хрести.