RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Декларація Савченко про доходи викликала хвилю зловтіхи у путінцев

Звістка про те, що українська льотчиця і народний депутат Надія Савченко в 2015 році заробила понад 406 тисяч гривень (більше мільйона російських рублів), викликала ажіотаж серед росіян.

Декларацію про доходи Савченко активно коментують відвідувачі російського інтернет-ресурсу Lenta.ru.

"Селюки, чули де бабло? Це ж тренд, який задає влада: не сидів — не депутат. Це крутіше, ніж АТО відслужити", "Сидіти в російській в'язниці виявляється вигідно! І голодувати ситно", "Ви всі брешете! рукавиці вона робила, от і заробила", "Не хіло так на булочках наэкономила. І правда герой, товстіти не харчуючись, отримувати бабло, сидячи в тюрязі. Я тепер зрозумів, чому вона ідол для свідомих, це просто нацмечта", "Надя таки розвалить Україну", "Все, завтра ж сідаю до в'язниці, фак суду обов'язково показувати?", "Ніщеброди, як вам там на хуторі? Добре живеться? Ось Савченко непогано живе", "Ось вона, національна мрія хохлядей. Ні **я не робити, а бабки щоб капали. Чубаті — бігом у російські в'язниці, місць на всіх може не вистачити", "На волі Савченко стільки не заробить ніколи", "Нічого так посиділа в казематах кривавого кремля, нищебродка", "Вміють укри влаштовуватися на зоні! Тепер стає зрозуміло, чому гестапо 4 роки ніяк не могло вигнати Бандеру на волю з привілейованого блоку Заксенхаузена", "Яким місцем вона в російській в'язниці заробила?", "Я на волі стільки не отримую, скільки вона сидячи в тюрмі", "А ви ще кажете, що в сізо людям погано сидиться, он люди скільки бабок піднімають", — коментують росіяни.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі показали реакцію російських ЗМІ на заяву нардепа Надії Савченко про її готовність вступити в прямі переговори з ватажками самопроголошених ДНР і ЛНР Олександром Захарченко та Ігорем Плотницьким як з "народними депутатами".