RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Гіркін-Стрєлков порівняв Путіна з негарним іржавим цвяхом

Колишній ватажок бойовиків Слов'янська Ігор Стрєлков (Гіркін) порівняв президента РФ Володимира Путіна з "негарним іржавим цвяхом", який доводиться терпіти, поки не з'явиться відповідна заміна.

Про це Стрєлков заявив на зустрічі зі своїми прихильниками в російському Челябінську, передає "Сноб".

"Ви бачите некрасивий іржавий цвях, на якому висить картина. Цей цвях вам не подобається, але іншого немає. Ви його одразу ж вирвете, щоб картина тріснулась об підлогу, розлетілася на дрібні осколки? Або ви все-таки дочекаєтесь, коли у вас з'явиться відповідний цвях? Аналогія зрозуміла? Ось і Путін, який він є, такий він є, іншого в нас натомість немає", - запевняє Стрєлков.

"Якщо Путін буде повалений насильницьким шляхом або лібералами, це призведе до розвалу країни, як це було в 1917 році, коли скинули царя. Цар і Путін для мене — це абсолютно дві різні величини. Царя я шаную як святого, Путіна як святого я ніколи не шануватиму... Але тим не менше я проти нього не виступаю. Ми готові підтримати його, якщо він повернеться на патріотичну лінію", - говорить ватажок бойовиків.

Як повідомляв "Апостроф", Стрєлков висміяв російський державний апарат, приділивши особливу увагу російському прем'єр-міністру Дмитру Медведєву за його ініціативи.