RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Одіозний спікер МЗС РФ розсердилася на Савченко: опубліковано відео

Офіційний представник МЗС Росії Марія Захарова заявила, що повернення в Україну негативно позначилося на українській льотчиці та народному депутату Надії Савченко.

Про це Захарова сказала в інтерв'ю відомому блогеру Дмитру Пучкову ("Гоблін"), відео розмови з яким опубліковано на YouTube.

"На засіданнях суду у Росії вона бігала по лавці, кричала, показувала жести, співала, веселилася. Тоді все міжнародне співтовариство вимагало її відпустити — нібито вона була "при смерті". Тепер на волі, в своїй рідній країні вона сидить і відключається", — заявила речник МЗС РФ.

Вона додала, що Савченко ходить босоніж по Києву і "рідна земля повинна сили давати". "А виходить, що вона у неї їх відбирає", — зазначила представник МЗС Росії, додавши, що історію Савченко вважає не смішною, а трагічною.

Слова Захаровой про Савченко дивіться на відео з 00:2:45.

Як повідомляв "Апостроф", раніше відомий російський письменник-сатирик Михайло Задорнов заявив, що звільнення української льотчиці, народного депутата Надії Савченко є дією Кремля заради утруднення євроінтеграції України.

Російський політолог Станіслав Бєлковський пояснив, у чому полягає небезпека народного депутата Надії Савченко для України, якщо вона стане лідером держави.