RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

У Аксьонова визнали проблеми з пляжами в окупованому Криму

У так званому "уряді" анексованого Криму визнали проблему з наявністю вільного доступу людей до громадських пляжів та берегових смуг.

Як передає сайт так званого "міністерства курортів і туризму" окупованого півострова, про це повідомив самопроголошений "міністр курортів і туризму" анексованого Криму Сергій Стрельбицький,

"Два тижні тому "голова" Криму Сергій Аксьонов дав доручення "мінкурортам" розібратися зі скаргами щодо доступності пляжних територій, які надходять до "рада міністрів". Нашим "міністерством" була створена робоча група, яка провела виїзні перевірки доступності пляжів в курортних регіонах. В результаті рейдів були визначені території, які потребують негайного вирішення питання забезпечення вільного доступу кримчан і туристів до моря", – заявив Стрельбицький

Повідомляється, що в ході засідання були розглянуті питання доступності пляжів в окупованих селищах Кацивелі, Сімеїз, Кореїз, Гаспра, Партеніт, а також в Судаку.

Як повідомляв "Апостроф", кримський блогер розповів про страшні речі, які відбуваються на півострові після окупації Росією. За його словами, у багатьох містах Криму жителям анексованого півострова закрили доступ до моря, а співробітники поліції лише розганяють мітинги.