RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Листи проукраїнських жителів окупованого Криму викликали ажіотаж у мережі

У мережі виник ажіотаж навколо сумних листів жителів кількох великих міст анексованого Криму до українців.

"Лист з окупованої Євпаторії: "ви наші Рідні, ви не уявляєте, як ми вас любимо і чекаємо, повертайтеся скоріше" (прочитайте повідомлення про атмосферу в місті і гнітючий стан курортної сфери)", - написали в Twitter Кримський бандерівець і опублікували скріншот листа.

"Я з Севастополя. Люди, якщо ви теж з Криму і за Україну, НЕ ЇДЬТЕ! Їм тільки це і потрібно! Вони колонізують регіон своїми російськими, щоб ми віддали їм свої землі! Не їдьте! Або хоча б не продавайте свої квартири! Тому що інакше вони просто нас звідси виживуть. Виходить, вони переможуть. Все це гі*но, весь цей моральний тиск, все це промивання мізків по ТБ потрібно їм, щоб ми з вами зовсім зневірилися і поїхали. Але ЯК Україна повернеться сюди, якщо ви поїхали!!! А росіяни приїхали???", - публікують текст ще одного листа в мікроблозі Occupy Yalta.


"Повільно, але впевнено вмирає і Керч, хоча це більше схоже на занурення в "російський світ" (невелика історія з міста-енергомосту)", - написав користувач з ніком Невільний Крим і опублікував скріншот листа.

Зазначимо, що кожен з цих твітів набрав у мережі більше сотні лайків і десятки репостів.

Як повідомляв "Апостроф", кримський блогер розповів про страшні речі, які відбуваються на півострові після окупації Росією.