RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Brexit у Британії: підсумки референдуму щодо виходу країни з ЄС викликали радість у путінців

Прихильники політики президента РФ Володимира Путіна радісно коментують перемогу прихильників виходу Великої Британії з Євросоюзу на референдумі.

Новину активно обговорюють на російському інформаційному ресурсі Lenta.ru.

"Нежданчик однак! Як будуть викручуватися, цікаво навіть дуже", "Ну все, ЄС розвалиться, і всі інвестиції потечуть у Росію, заживемо", "Десь в маленькій-маленькій північній країні, в маленькому-маленькому червоному будинку маленький-маленький Путін відкрив маленьку-маленьку пляшку шампанського", "Пипець ЄС... Хоча, думаю, бюрократія замотає це рішення... Демократія", "Таки брити раніше всіх звалили з тонучого корабля ЄС... досвідчені моряки...", "Сподіваюся, вони збираються вступити в Митний союз?", "Це свято якесь!", "Нарешті в Європи з'явився шанс звільнитися від наглосаксонського впливу! Увечері накачу 50 за це", "От зараз Британія наочно і продемонструє, який вона стовп демократії", "Нічого страшного, замість Британії в ЄС візьмуть хохлiв, бгг", "Розвал ЄС розпочався з Великобританії. ЄС позбулася однієї країни, хто наступний?", "Молодці, догралися політики Англії, поставили самі себе раком", "Тепер Європі не до укрів", "Невже Євросовок посипався? Загалом, цього давно слід було очікувати, при о***ївшій брюссельськiй бюрократії, але несподівано, так", "Тепер "безвiзу" в Британію хохлотварям точно не буде", — коментують путінці.

Тим часом стали відомі остаточні дані референдуму після підрахунку голосів на всіх дільницях: за вихід Великої Британії з Євросоюзу проголосували 51,9%, противників такого рішення 48,1%.

Як повідомляв "Апостроф", перемогу прихильників виходу Великобританії з Євросоюзу на референдумі прокоментували в Україні, в США і в Німеччині.