RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Забрали Крим, на черзі Аляска: відео з постановкою російських школярів підірвало мережа

В одній зі шкіл російського міста Челябінська діти поставили спектакль, в якому запропонували "повернути" Аляску слідом за Кримом.

Відео вистави розміщено на YouTube.

У виставі школярі розігрують сценку, яка починається з розповіді про сенсея про РФ, яка, як потім говориться, навіть після поразки в російсько-японській війні все одно зуміла забрати собі Курильські острови. Після даної фрази його учні починають кричати, що потрібно повернути Курили.

"А хто вам їх віддасть", — з цими словами на сцені з'являється хлопчик у масці президента РФ Володимира Путіна.

Далі хлопчик заявляє, що "нам чужого не треба" і говорить, що після того, як країна "забрала" Крим, на черзі тепер Аляска.

"А про Курили щоб я більше не чув!", — додав хлопець у масці Путіна.

Дане відео вистави активно коментують користувачі мережі.

"психіатрія денний стаціонар", "путіняти та ватники гідне покоління рабів царя", "покоління 90-х не здогадується, що все це вже проходили. і в підсумку Союзу більше немає", "сором який....", "Який треш...". "позорище", "Ацке пекло! Дітей навіщо у все це впрягати?", "Маховик деградації запущений", - пишуть інтернет-користувачі.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно Путін заявив, що має намір обговорити з прем'єр-міністром Японії Сіндзо Абе питання про статус Південних Курил.