RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

В мережі в забавній манері висміяли "антитерористичний" пакет законів в Росії

Росіянин Євген Терентьєв забавним чином висміяв прийнятий 24 червня Державною Думою РФ пакет антитерористичних законів, розроблених депутатом Іриною Яровою та сенатором Віктором Озеровым.

Його запис в Facebook з цього приводу набрав вже майже дві тисячі репостов.

"Тобто якщо я скачаю всі серії Санта Барбари (2137 серій), і мій друг завантажить всі серії Санта Барбари, і його бабуся завантажить всі серії Санта Барбари, то мій провайдер буде зберігати у себе всі серії Санта Барбари, і провайдер мого друга буде зберігати у себе всі серії Санта Барбари, і провайдер бабусі теж буде зберігати у себе серії Санта Барбари.

А потім мені набридне і я видалю всі серії Санта Барбари. А мій провайдер не видалить всі серії Санта Барбари, і провайдер друга не видалить всі серії Санта Барбари, і провайдер бабусі друга не видалить всі серії Санта Барбари.

І тут спецслужби починають пильно стежити за бабусею друга, вивчаючи, що вона там скачала. А у неї 2137 пронумерованих відеофайлів без назви тривалістю 8 років. І все треба уважно вивчити, а раптом це не Санта Барбара?

А бабуся в цей час вже качає "Секретні матеріали", - написав Терентьєв.

"Респект автору, який пояснив, як буде працювати "закон Ярової" ))", - прокоментував запис російський журналіст та письменник Віктор Шендерович.

Як повідомляв "Апостроф", український блогер Мирослав Гай розповів, як за допомогою прийнятих у Росії антитерористичних законів влаштувати потужну атаку на РФ.