RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Лідера опозиції в Росії зловили на суперечності з Кримом

У передвиборчому ролику опозиційної російської "Партії народної свободи" (ПарНаС), лідером якої є колишній прем'єр-міністр Росії Михайло Касьянов, аннексований Крим показаний на карті як територія РФ.

Ролик опубліковано на каналі партії на YouTube.

На несподівану зміну позиції партії Касьянова напередодні з'їзду, на якому повинні визначити списки тих, хто увійде в списки на вибори до Держдуми, звернув увагу російський пропагандистський канал "Лайф.ру". Зазначається, що, судячи з опублікованої передвиборчої програми "Перезагрузи систему", партія тепер вважає півострів російським.

У якості "найближчих кроків" за перезавантаження відносин з сусідами Касьянов бачить лише реалізацію вже підписаних Мінських угод і вступ Росії в широку антитерористичну коаліцію.

"Забезпечення комплексного виконання угоди Мінськ-2 з повною передачею українській стороні кордону України та Росії під контроль офіційного Києва, проведення місцевих виборів на частині територій Донецької і Луганської областей України виключно за законами України та під міжнародним наглядом ОБСЄ", — йдеться в програмі партії.

Як повідомляв "Апостроф", у березні Касьянов заявив про незаконність так званого референдуму, який пройшов в окупованому Криму в березні 2014 року.