RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

У Путіна зник літак: з'явилося останнє відео з ним

В мережі опублікували останнє відео з зниклим сьогодні з радарів літаком ІЛ-76, який займався гасінням пожеж над Іркутської областю у Росії.

Як повідомляє "Комсомольська правда", судячи з відео, ніяких технічних проблем у судна не було. Іл-76 спокійно набрав швидкість і пішов на зліт.

Як передає "Інтерфакс", посилаючись на джерело в екстрених службах, екіпаж зниклого в Іркутській області Іл-76 під час сеансів зв'язку з диспетчерами не доповідав про несправності,

"Під час останнього сеансу зв'язку у 05:54 за московським часом екіпаж доповів, що політ проходить штатно, неполадки на борту не було", - сказав джерело.

"В районі ймовірного зникнення літака щільне задимлення і видимість, близька до нуля. Попередньо, літак міг втратити орієнтацію в просторі на низьких висотах до 5000 метрів, де найбільш сильне задимлення, і зачепити гілки дерев", - сказав співрозмовник журналістів.

Як повідомляв "Апостроф", 19 червня в Росії при заході на посадку отримав серйозні пошкодження дальній ракетоносець-бомбардувальник Ту-22М3 Повітряно-космічних Сил (ВКЗ) Російської Федерації.

9 червня в Пушкінському районі Підмосков'я зазнав аварію російський винищувач Су-27, пілот літака загинув.