RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У Порошенка зробили сумне визнання на випадок великої війни з Росією

Радник президента України Петра Порошенка Володимир Горбулін вважає, що у випадку "великої війни" з Росією Україна не вистоїть.

Про це Горбулін написав у своїй статті для ZN.

"У випадку прямої масштабної військової агресії Росії проти України наші шанси вистояти в ній мінімальні. Наші потенціали настільки різні, що чекати іншого складно. Принаймні, це справедливо для нинішнього стану українських Збройних сил і їх військово-технічного забезпечення", — зазначив радник Порошенко.

"Наше завдання максимум (знову ж — виходячи з сьогоднішнього реального стану ЗСУ) — завдати максимальної шкоди супротивнику, уповільнити його (щоб дочекатися допомоги з боку наших союзників — якщо вони захочуть її надати) і зробити для противника подальше просування (утримання території) дуже дорогим "задоволенням", — додав Горбулін.

Як повідомляв "Апостроф", раніше радник президента України Петра Порошенка, парламентер з Донбасу Володимир Горбулін висловив думку, що гібридна війна проти Росії тільки починається, чим викликав бурхливу реакцію користувачів соціальних мереж.

Читайте також матеріал "Апострофа": Війна на Донбасі: розставляючи війська проти НАТО, Росія прощається з Україною.