RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Порожні пляжі: у Росії розповіли, як Путін підставив Крим

Російський журналіст Аркадій Бабченко розповів про те, як президент РФ Володимир Путін своїм рішенням зняти санкції з Туреччини остаточно добив всі надії жителів анексованого Криму дочекатися цього літа напливу відпочиваючих.

Про це журналіст написав у колонці для "Обозревателя".

"Ніхто ні з ким не сварився. Всі рішення в Росії залежать від однієї людини. Але з того моменту, як росіянам дозволили їздити в Туреччину – потік туристів різко збільшився. Що цілком закономірно. Туреччина – це улюблене місце відпочинку росіян тому, що турецькі готелі і курорти - це найбільш оптимальне співвідношення ціна-якість", - міркує Бабченко.

"Для мене насправді дивовижне інше. Я думав, що у Володимира Володимировича є те, що прийнято називати "геополітичним мисленням". З Ердоганом вони посварилися як не можна вчасно. У цей момент на нього звалився валізу без ручки Крим, в якому з туристичним сезоном якось не заладилося. Ніякої потік туди так і не хлинув. Хоч і на той момент вдало розсварилися з Туреччиною і Єгиптом. А це - найпопулярніші напрями росіян. Весь цей туристичний потік був перенаправлений в Сочі і Крим. З-за цього потоку Крим міг триматися і без Керченського мосту, адже їздити було більше нікуди", - пише журналіст.

"І тут Володимир Володимирович бере і заново задруживается з Ердоганом і відсилає росіян в Туреччину. Всі росіяни, які скриплячи зубами, думали, що доведеться все-таки їхати в Крим, тепер зі щасливою душею і радісним серцем ломануться в Туреччину", - вважає Бабченко.

"Привіт туристичного бізнесу Криму. Вітаємо його з відкриттям пляжного сезону в Туреччині. Геніальне рішення, просто шикарне. Настільки плювати на свій власний народ. Взяти і приєднати до себе цей Крим, сказати, що ми захищали інтереси нашого народу, а потім взяти і зробити таку підставу в розпал літнього сезону. Це просто шикарнейшее рішення. Що тепер буде з туристичним сезоном Криму – це запитайте, будь ласка, у "міністра" туристичної індустрії Криму", - резюмує він.

Як повідомляв "Апостроф", у мережі активно жартували з приводу слів так званого "голови комітету кримського парламенту з санаторно-курортного комплексу та туризму" Олексія Черняка про те, що динаміка відпочиваючих на окупованому Росією півострові збільшилася на 27% порівняно з минулим роком.