RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Савченко розбурхала путінців бажанням очолити Міноборони

Українська льотчиця, народний депутат Надія Савченко заявила про готовність очолити міністерство оборони України.

Про це вона сказала в ефірі телеканалу 112 Україна.

"Погодилася б. Я б легалізувала законом те, що і так відбувається. У нас капітан – це рівень командування бригадою, навіть не полковник. Капітан може впоратися із завданням, були приклади, коли було захоплення Краматорського аеродрому сепаратистами, одну групу вів полковник, іншу майор і третю капітан. Тільки капітан довів свою групу", - сказала Савченко.

Даний вислів української льотчиці викликало широке обговорення серед російських інтернет-користувачів.

"А "кухарка може керувати державою"? Десь ми все це вже чули ...", "Надія доблефується що свої ж і грохнуть як Сашко Білого..", "Ну ось дожили.Треба ще півроку почекати і Надійка погодиться стати прибиральницею у Верховній Раді", "І куховарка зійде як маріонетки", "Не хочу бути царицею, хочу бути володаркою морською! (c)", - пишуть відвідувачі сайту Lenta.ru.

"Мій Президент - геній! таку торпеду запустив на Україну! Причому в літаку Порошенко!", "савченко радує все більше і більше:) такими темпами і одкровенням про дармоїдів в погонах вона принесе більше користі Росії, ніж шкоди. так що далі надя рубі правду матінку про майданокузнечиковську частина гейропи:)", - зазначили росіяни на сайті РІА Новини.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно Савченко прокоментувала суд над колишнім "айдарівцем" Валентином Лихолітом з позивним "Батя".