RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

21 квітня

Всі новини

У Росії бурхливо відреагували на анонс від Савченко щодо завершення війни

Прихильники режиму президента РФ Володимира Путіна бурхливо відреагували на заяву української льотчиці, народного депутата Надії Савченко про те, що війна між Росією і Україною може закінчитися вже в цьому році.

Про це свідчать їхні коментарі на сайті російського пропагандистського видання "РИА Новости".

"Поки в Києві царюють біси, ніякого прогресу не буде. І наївно думати, що з самого початку заточені тільки на руйнування укронацисти почнуть займатися творчою роботою... Цих бісів потрібно виганяти, а вже потім тільки починати державне облаштування колишньої УРСР", - пише користувач з ніком Володимир Севастопольський.

"Вашингтонський ЦК не дозволить конфлікту згаснути. Не для того вони його розпалювали давно і наполегливо. Дозволити мирним і процвітаючим країнам стати конкурентами у виробництві і торгівлі не можуть. Тільки в оточенні зруйнованих і слабких економік американська економіка відчуває себе у своїй тарілці. Будуть підкидати час від часу дрівець у вуглинки", - вторить йому Олександр Журов.

"Я думаю, що війна скінчиться, коли Савченко босоніж з автоматом побіжить перемагати Донбас...", - кепкує preps.

"Ось зробити всіх карателів депутатами Європарламенту та війна скінчиться. Нехай у Брюсселі сидять, гроші отримують і інших залишать у спокої", - пише fremde.

"Ну ось! Тепер все зрозуміло. Якщо вже така людина сказала...", - жартує patrikevna 35977.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно Савченко заявила, що Заходу необхідно думати не над пом'якшенням санкцій щодо Росії, а навпаки, над їхнім посиленням. Оскільки, за словами льотчиці, глава РФ Володимир Путін бажає захоплювати нові країни і регіони.