RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Російська знаменитість викликала гнів своєю реакцією на теракт у Ніцці

Колишня цивільна дружина британського мільярдера, 35-річна зірка шоу Meet the Russians Христина Сисоєв оскандалилася своїми коментарями з приводу теракту у французькому місті Ніцца.

Про це повідомляє російський сайт Life.

"У мене все добре, тільки шкода, що скасували феєрверки в Сен-Тропе. А так, у нас купа охорони, все супер! Ми відпочивали на яхті, вечеряли, і прийшов француз і сказав, що стався теракт якийсь, тому потрібно виїжджати на берег повертатися, ну, і погана погода. Ми так засмутилися, хотіли подивитися феєрверк, але цей жах стався і все скасували! Мене відмінно охороняють, без цього зараз, звичайно, нікуди. З моїми діамантами на вулицю не вийдеш. Потрібно мінімум два охоронця, щоб охороняли коштовності", - говорить Сисоєва.

Її слова викликали гнівні коментарі користувачів мережі.

"дура вона і є дура", "Шкода, що не по яхті стріляв терорист!", "У таких замість мізків вата", "шкода що така дурна народилася на світ", "краща реакція на цю дуру - забути про неї всім змі", - коментують користувачі на сайті Life.

"Ємне слово : мразь. ......", "ось дура безмозка", "Шкода що такі тварини живуть на цьому світі", "Тут людські життя понеслися! а тут якась тварюка феєрверк не подивилася!", "Силікон замість мозку....", - пишуть користувачі в коментарях під новиною Life в Titter.

Як повідомляв "Апостроф", журналіст Іван Яковина озвучив причину теракту в Ніцці.