RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Допінг-скандал з Росією: путінці вибухнули гнівом

Прихильники політики президента Росії Володимира Путіна бурхливо відреагували на звинувачення Всесвітньої антидопінгової організації (WADA) в тому, що під час Олімпійських ігор в Сочі співробітники ФСБ підмінили банки з сечею російських спортсменів, які вживали допінг.

Відповідні коментарі російські користувачі мережі залишили на прокремлівському сайті РИА Новости.

"Не здивований в принципі! Ми давно у них в міфі зло! Так їм простіше своє зло під виглядом демократії поширювати!", "А хоч один доказ є?", "А хто б сумнівався! Невже є наївні які вірили в інший вихід?", "Допінг завжди був, є і буде існувати. Але я абсолютно впевнений, що раптова активність WADA - це спланована акція, спрямована виключно проти Росії, як черговий політики санкцій. Просто слів немає, наскільки це все огидно", "точно також можна звинуватити WADA в маніпулюванні з американоскими пробами! Доведіть протилежне. Не дочекаюся", "Послати WADA на подалі. І закрити питання", "А адже в Європі давненько не було наших танків... По-моєму, хлопці зовсім втратили відчуття реальності. Треба лікувати, інакше пропадуть, убогі", - пишуть інтернет-користувачі з РФ.

Як повідомляв "Апостроф", у соцмережах з гумором відреагували на заяву WADA про підміні допінг-проб російських спортсменів.