RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Блогер з РФ розповів, як не впізнав Крим після окупації: опубліковані фото

Популярний російський блогер і фотограф Ілля Варламов, який показав днями порожні пляжі в окупованій Феодосії (півострів Крим), опублікував фото Коктебеля, де він неодноразово бував до окупації

Варламов опублікував фотографії на "Обозревателе".

"З Коктебелем у мене особлива історія. У дитинстві я тут відпочивав практично кожне літо. Жив у приватному секторі, і в санаторіях. Тоді Коктебель ще називався Планерским і був непоганим за мірками курортом Криму. Потім Совок розвалився, а в Коктебель прийшли комерсанти. Німці збудували нові корпуси для місцевого санаторію з червоними дахами, пляжі почали закривати і робити платними, з'явилися атракціони", - пише блогер.

"Я спостерігав, як змінюється Коктебель. Мені здавалося, що я знаю тут кожен камінь, кожне дерево! Я з закритими очима можу дійти від ринку в центрі до набережної, я знаю всі стежки на Кара-Дазі. Останній раз я зупинявся в Коктебелі в 2010 році, і вже тоді його стан викликало тривогу. Сьогодні Коктебель я не дізнався. Взагалі. Якби не силует Кара-Дагу на тлі, то я б ніколи не повірив, що опинився в тому самому Коктебелі зі свого дитинства. Ви знаєте, це просто якась катастрофа. Жахливо прикро. Навіть не прикро, скоріше, шок і подив. Як таке могло статися? Це як зустріти через багато років свою першу шкільну любов, ту чарівну юну красуню, і побачити, що вона перетворилася в жирну грубу хабалку", - ділиться прикрістю Варламов.

Фото: Ілля Варламов

Як повідомляв "Апостроф", у мережі активно жартували з приводу слів так званого "голови комітету кримського парламенту з санаторно-курортного комплексу та туризму" Олексія Черняка про те, що динаміка відпочиваючих на окупованому Росією півострові збільшилася на 27% порівняно з минулим роком.