RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Заява України щодо "боргу Януковича" викликала істерику у адептів Путіна

Прихильники політики президента РФ Володимира Путіна гнівно відреагували на заяву української міністр фінансів Олександр Данилюк про те, що Україна не повинна повертати Росії 3 млрд дол. так званого "боргу Януковича", оскільки це був політичний кредит.

Відповідні коментарі росіян залишені на сайті Lenta.ru.

"От голодранці", "Коли нарешті зрозуміють що їм давати в борг марно", "Зашкалюває логіка. Скоріше б вже збудували транзитні шляхи в обхід Українцям і перекрили їм постачання сировини без передоплати. Нехай їх європейці спонсорують", "Більше хабарів хохлам не буде. Вони безчесні -)", "ми не горді,землями заберемо,поляки шматок теж отримають", - пишуть російські користувачі мережі.

"А потім прийшли колектори. В камуфляжі і дуже чемні))", "Далі схема така, ще один Майдан, зміна президента і можна не повертати кредит МВФ. Геніально!!!", "Завтра ж у банку заявлю, що не буду віддавати їм кредит, так це був хабар дружині на покупку авто. Прокотить?", - залишили коментарі на українському сайті Корреспондент.net інтернет-користувачі, у яких зазначена Росія в якості місця проживання.

Як повідомляв "Апостроф.Економіка", західні експерти позитивно оцінюють шанси України на перемогу в суперечці з РФ щодо "боргу Януковича".