RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Путінців розбурхала заява США про допомогу Мінськими угодами

Державний секретар США Джон Керрі підкреслив необхідність виконання Мінських домовленостей і запропонував, щоб Сполучені Штати допомогли даного процесу шляхом двосторонньої роботи з РФ і Україною.

Про це повідомляє "РИА Новости" з посиланням на заяву представника держдепартаменту США Джон Кірбі.

"По Україні держсекретар Керрі наголосив на необхідності повної реалізації мінських угод і дав зрозуміти, що ми (США, — "Апостроф") маємо намір працювати над цим на двосторонній основі з Україною і Росією в підтримку зусиль нормандської групи", - зазначив представник держдепартаменту США.

Дана заява викликала ажіотаж у мандрівників політики президента РФ Володимира Путіна, які залишили відповідні коментарі на сайті "РИА Новости".

"Ці допоможуть, як же", "Це все одно, що пустити козла в город...", "Ну мінські угоди не виконуються і не можуть виконуватися, бо переговорники україни не сміють нічого вякнуть без відмашки штатів. Імхо, якщо хочемо рухати угоди, треба штати підключати. А вони полюбасу будуть вимагати голову Асада. Як мінімум", "З Росією і Україною працювати? Керрі, ви нічого не плутали? З Уркаіною працюйте, панове нехороші. Росію яким боком до Мінськими угодами "підв'язуєте"? А з Францією і Німеччиною не хочете попрацювати з питання виконання ними цих угод? Ці країни такі ж підписанти, на рівні з Росією. А найголовніше - Ви в першу чергу повинні ПРИМУСИТИ вашого васала (Україну) виконати ВСІ ВИМОГИ Мінських домовленостей! Всі!!! Але ж ви на ЦЕ не підете. Для вас (США) це означає Армагедон! Адже тоді летять до біса - "вісь зла" (Росія), всі ці ПРО в Європі, збільшення контингенту НАТО в тій же Європі, розміщення там (подалі від себе) атомних бомб і т. д і т. п. Йдіть краще на пенсію, розводити індиків та рибку ловити...", - пишуть російські користувачі мережі.

Як повідомляв "Апостроф", у путінцев викликало ажіотаж заява кандидата в президенти США Дональда Трампа про можливе визнання окупованого Криму російським.