RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

У Путіна назвали терміни нового сплеску війни на Донбасі

Член Громадської палати РФ, довірена особа президента Росії Володимира Путіна Сергій Марков розповів, коли чекати нового сплеску війни на окупованому Донбасі.

Про це Марков написав на своїй сторінці в Facebook.

Він прокоментував оприлюднення міністром оборони РФ Сергієм Шойгу інформації про склад військової угруповання РФ, що дислокується на Південному напрямку. На думку Маркова, Шойгу пішов на такий крок, щоб у США не було спокуси почати військові дії на окупованому Донбасі з допомогою української армії.

Марков стверджує, що Україна хоче зірвати Мінські угоди. Також він заявляє про плани правлячого групування в США зірвати можливу перемогу на президентських виборах Дональда Трампа і влаштувати антиросійську кампанію.

За словами Маркова, Україна і США переконані в боєздатності ВСУ і хочуть нанести удар по Донбасу, щоб президент РФ Путін втрутився у ситуацію.

Член Громадської палати РФ заявляє, що затіяна для того, щоб Хілларі Клінтон стала президентом, війна на Донбасі може відбутися в серпні або перших двох місяцях осені.

"Вашингтон готує провокацію в Прибалтиці, в Україні це відволікаючі дії", "Клінтон? Так, вона може і почати війну. Пожирательниця дітей", "Це означає тільки, що розгром українського угруповування повинен бути швидким, нищівним і ганебним - і з максимальним пропагандистським супроводом, що яскраво викриває залученість американців. Тоді поразка укрів стане поразкою і приниженням США — що зіграє проти Клінтон", — коментують заяви Маркова путінці.

Як повідомляв "Апостроф", Сергій Марков відомий своїми неадекватними твердженнями. Так, раніше він розповідав про те, що російські опозиціонери задумують проводити масові каральні акції і розстрілювати людей.