RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У Авакова розлютили путінців версією вбивства Шеремета

Радник міністра МВС Арсена Авакова Зорян Шкіряк дав свою думку щодо того, хто винен у вбивстві українського журналіста Павла Шеремета, чим викликав бурхливе обурення у росіян, які підтримують політику президента РФ Володимира Путіна.

Особисту версію вбивства Шеремета шкіряк розповів в ефірі 112.

На думку радника Авакова, у справі Шеремета видно почерк російських спецслужб.

Він підкреслив, що це його особиста точка зору, і на ній вiн вже неодноразово наполягав.

Шкіряк вважає, що на користь його версії говорить і цинізм самого злочину, і його суспільно-політичні наслідки.

Радник Авакова не сумнівається, що його версія правильна.

Відео з його заявою розмiщено на YouTube.

Слова Шкіряка викликали лють серед росіян-путінцев.

"Зорян Шкіряк найрозумніший спец, правда, по смітниках", "Дурник, полоній — ось почерк наивернейшего...", "Укро-Маячня, так це просто розрив шаблону, спецслужби РФ подурнішали, підставляються, ризикують людьми і викриттям за кордоном, хоча це можна зробити тихо в Москві чи Мінську", "Хворі люди", "Вони у США навчаються марити. Ті теж всі репетують, що Росія хоче захопити країни Прибалтики. Хоча тут в Росії ніхто не розуміє, навіщо це тут хоч кому потрібно", "Шкіряк крім як тусити і піаритися нічого робити не вміє. У МНС не склалося, встромили радником. Що він може нарадити? Де краще теличок чіпляти?", "Цілком очікувано. Якщо на Україну зараз нападе Годзілла, вони теж будуть кричати, що це все Росія", "Навіщо він їм був потрібен-то? Якщо б кого і вальнули б наші специ, то реально велику рибу, того ж Мишу чи Авакова", "Хто б сумнівався, що Павла вбили саме для того, щоб знайти "російський слід", "Дивно, що Київ ще не знайшов слід російських спецслужб в загибелі динозаврів", — коментують версію Шкіряка на російському інформаційному ресурсі Lifе.ru.

Нагадаємо, журналіст Павло Шеремет був підірваний в автомобілі вранці 20 липня. Поліція кваліфікувала це як умисне вбивство.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі показали фото, де зображені чоловік з бородою і вусами і жінка, яких підозрюють у вбивстві Шеремета.