RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

У путінців істерика через відмову України від російського посла

Заступник глави українського МЗС з питань євроінтеграції Олена Зеркаль заявила, що на даний момент Київ не розглядає питання призначення посла Росії в Україні.

Про це Зеркаль повідомила в ефірі "5 каналу", передає "РИА Новости".

Вона нагадала, що Україна відкликала свого посла з РФ ще в 2014 році і додала, що на даний момент в Росії українську сторону представляє тимчасовий повірений.

Також Зеркаль додала, що роль минулого посла РФ в Україні Михайла Зурабова у формуванні російсько-українських відносин була незначною.

Слова представника України про відмову стверджувати посла РФ викликали бурю обурення у прихильників політики російського президента Володимира Путіна, які залишили 104 коментаря з цього приводу на сайті "РИА Новости".

"Такого маразму не доводилося чути ні від однієї країни в Світі! Україна переплюнула сама себе! Відмова від розгляду призначення Посла, це не влазить в жодні міжнародні рамки!!!", "так і сама Україна, як держава, вже ні в які рамки не лізе", - так звучать самі рейтингові коментарі путінців.

Як повідомляв "Апостроф", з кінця липня РФ намагається призначити послом в Україні колишнього помічника глави прикордонної служби ФСБ Михайла Бабича.