RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Бойова готовність від Порошенка: путінці бурхливо загавкали

Постанова президента України Петра Порошенка про приведення українських військ біля адміністративного кордону з окупованим Кримом до повоної бойової готовності викликала широке обговорення в російських прихильників політики глави РФ Володимира Путіна.

Відповідні коментарі залишали на прокремлівському сайті "РИА Новости".

"Заявив, гикнув, смачно зачмокав і відкоркував нову пляшку перваку", "Ямки наказав копати?", "Такі люди у владі гірше шаленої собаки, не знаєш, коли і на кого кинеться. Доведеться і нашим вжити гідних заходів і відповідь у разі провокації, годі озиратися", "Закрити всі російські банки на території цієї країни і вивести всі активи, щоб не спонсорувати тероризм...", "Ну можна і влаштувати показуху, побрязкати зброєю .... Мабуть, увага і відповідно гроші закінчуються. Потрібна нова порція ....", "Краватку, краватку їстівну не забудь одягнути!!!", "І всі десять солдатів з саперними лопатами кинулись виконувати наказ цього п'яного клоуна!!!" - пишуть путінці.

Зазначимо, що за дві години було залишено 146 коментарів.

Як повідомляв "Апостроф", в українській розвідці заявили, що нещодавно в Криму сталася перестрілка між російськими солдатами і прикордонниками ФСБ.