RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Путін відправив голову своєї адміністрації "на природу": росіяни в шоці

Президент Росії Володимир Путін звільнив Сергія Іванова з посади керівника президентської адміністрації та відправив його займатися природоохоронною діяльністю.

Про це повідомляють "РИА Новости".

Як наголошується, звільнений з посади голови АП Іванов стане спеціальним представником російського лідера з питань природоохоронної діяльності, екології і транспорту.

Новим керівником адміністрації Путін призначив Антона Вайно, який раніше був заступником Іванова.

Гучну відставку активно обговорюють на російському інформаційному ресурсі Lenta.ru.

"Ну, без роботи не залишиться", "Не хоче хохлів бомбити", "Може, хоче, але не може це робити на посаді керівника адміністрації. Тепер не зможе, пiшов в екологію. Але який багатогранний талант! Напевно, буде давати добро на забудову заповідників", "Якесь пекельне зниження. Або посварився з патроном (хоча із-за чого?), або на його місце рухають якогось монстра, а йому більше нікуди не хочеться", "Іде стара гвардія... Якунін взагалі в нікуди практично вилетів, тільки не кажіть, що йому більше нікуди не хотілося", "Боротьба бульдогів під килимом", "О, свій Льовочкін буде?", "Свого Льовочкіна звуть Володін", "Треба було в Гренландію заслати", "Це як міністр сільського господарства за Хрущова і Брежнєва. ЦСКА в небезпеці", "Потрапив в опалу? Після такої посади, для Іванова це очевидне і публічне приниження", "Ну, та посада, що йому запропонували, більше схожа на відправку на пенсію. Найцікавіше — за що зняли?" "Товариш Берія вийшов з довіри", — коментують новину про Іванова росіяни.

Як повідомляв "Апостроф", у червні керівник російської адміністрації президента Сергій Іванов заявив, що санкції Заходу є корисними для Росії.