RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Путінці сходять жовчю через можливий розрив дипломатичних відносин Росії з Україною

Прихильники політики російського президента Володимира Путіна їдко реагують на новину про можливий розрив дипломатичних відносин Росії з Україною.

Відповідні коментарі залишені на прокремлівському сайті "РИА Новости".

"Сподіваюся, це спричинить за собою і візи, а це 3 млн гастербайтерів, які повернутися на батьківщину далеко вже не пугалочки", "А ще необхідно накласти додаткові санкції, щоб спонукати Київ виконувати "Мінські угоди", "Давно вже час... коли вулицю назвали бандерівською... та багато яких вони підлостей зробили... не треба жаліти", "Так треба щось рішуче робити. Можливо, і ризикнути, піти ва-банк. Ризик - благородна справа. Зробити візовий режим. Осінь. Всі повернуться до Україну. Їсти хочеться. До Європи не беруть. Так і тут українці, знаючи російську мову, працюють на гідних і високих посадах. А в Європі без знання будуть, як тут таджики, вулицю підмітати. Знання мови дає величезні переваги. А його, вибачте, навіть за рік і п'ять не вивчиш", "Туго ж до вас доходить, що розрив дипвідносин з Бандерляндією означає встановлення дипвідносин з Новоросією. І ось тоді для вас все почнеться...", "Українці, в основній масі, давно вже не братній народ. Західна ідеологія свою справу зробила. Розрив дипвідносин і введення візового режиму - природний крок для зміцнення безпеки росіян. Нехай йдуть на заробітки в Європу", - пишуть путінці.

Усього за дві години було залишено 134 коментарі.

Як повідомляв "Апостроф", у Держдумі РФ з обуренням поставилися до указу Порошенка привести до бойової готовності війська на адміністративному кордоні з Кримом.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: СвітЕкс-СРСР