RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

​Янукович наробив шороху у Волгограді: опублікованi фото і відео

Український президент-утікач Віктор Янукович вирушив у турне по Волзі і прибув на власній яхті в Волгоград, де його приїзд наробив багато шуму.

Про це пише місцеве видання Volgasib.ru, а також російський "Московський комсомолець".

Відзначається, що яхта, на якій Янукович прибув у Волгоград, нібито належить його синові і коштує кілька мільйонів доларів.

У ЗМІ розповіли, що Янукович відвідав кілька пам'яток Волгограду, таких як музей-панорама "Сталінградська битва" і Мамаєв Курган. При цьому на цей час доступ інших відвідувачів до музею обмежили. Наголошується, що безпеку екс-президента забезпечували як його особиста охорона, так і МВС.

Зокрема, від одного з журналістів, який фотографував з прогулянкового катера об'єкти вздовж берега, охорона або силовики вимагали негайно видалити зроблені ним знімки. За його словами, йому погрожували і ледь не перевернули його човен, Після роз'яснень журналіста вони зажадали від нього не знімати яхту, на якій прибув Янукович.

Також у мережі з'явилося відео, на якому туристи обурюються колапсом, який виник через приїзд в місто Януковича.

Як повідомляв "Апостроф", український президент-утікач Віктор Янукович побажав влаштувати очну ставку в режимі відеоконференції з нинішнім президентом України Петром Порошенком.