RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

У Путіна побоялися підключати Україну до виборів Держдуми

Глава фонду "Русский мир", голова комітету російської Держдуми з освіти В'ячеслав Ніконов заявив, що громадяни РФ, які живуть в Україні, навряд чи зможуть проголосувати на майбутніх виборах в Росії.

Про це Никогов заявив під час форуму "В єдності з Росією", який був створений за ініціативи фонду "Русский мир". повідомляє ТАСС.

За словами Ніконова, росіянам, які захочуть взяти участь у виборах, перебуваючи на українській землі, може загрожувати певна небезпека. Він зазначив, що у Путіна не хочуть подвергати людей такому ризику.

Никонов заявляє, що участь росіян у виборах Україна може назвати актом нелояльності. Голова "Русского мира" вважає, що це загрожує серйозними наслідками для громадян РФ в Україні.

Також Ніконов повідомив, що росіяни, акоторые живуть на окупованих територіях Донбасу, для того, щоб проголосувати, повинні будуть приїхати в РФ, тому що "юридично ДНР і ЛНР є частиною України".

Як повідомляв "Апостроф", Україна відмовила російським опозiцiонерам в транзитній візі для того, щоб потрапити в аннексиваний Крим і вести там агітацію,

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: СвітЕкс-СРСР Тема: Выборы
Теги: