RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Ідея Кравчука влаштувати тет-а-тет Путіна і Порошенка викликала обурення росіян

Росіяни, які підтримують політику президента РФ Володимира Путіна, з обуренням зустріли слова першого президента України Леоніда Кравчука, який порадив нинішньому главі держави Петру Порошенку зустрітися з російським лідером віч-на-віч.

Пораду Кравчука активно обговорюють на російському інформаційному ресурсі Lenta.ru.

"Як можна говорити з людиною, яка сама не знає, що вона завтра скаже? Порошенко постійно ллє бруд у бік Росії, а потім з ним розмовляти? Путін правильно робить, що не ро змовляєз цим виродком. Навіщо даремно час витрачати? Порошенко все одно після кожного питання буде Байдену дзвонити", "Порошенко час компромісів упустив. Він с**л на Россию і клянчив грошей. А тепер з ним не тільки Путін розмовляти не хоче. З ним скоро і ЄС та Америка говорити не будуть. Пропив всі свої можливості", "Дарма Кравчук намагається, розмови не вийде. А для нас найкращий варіант - це забути про Україну років на десять, а там видно буде", "Про що з ним можна говорити? Він ні армії, ні політиків не контролює. А це сумне г**но Кравчук краще б взагалі не висовувався зі своїми розумними порадами", "Скажіть, хохли. От коли ви приходите в гості до когось, то ви починаєте розмовляти з собакою господаря наодинці? Ні? А чому Путін повинен говорити з Порошенком?" — коментують путінці.

Як повідомляв "Апостроф", німецький канцлер Ангела Меркель і президент Франції Франсуа Олланд відмовилися зустрічатися з російським президентом Володимиром Путіним на саміті G20 у Китаї.