RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

В Японії здійснили цікаве розслідування щодо зникнень Путіна

Голова московського бюро інформаційного агентства Asahi Акійосі Комакі після аналізу фотографій прес-служби Кремля виявив, що президент РФ Володимир Путін у кінці серпня зник з публічного поля на кілька днів.

Про це повідомляє російський ресурс Tjournal.

Японський журналіст звернув увагу на фото із зустрічей Путіна, які були опубліковані 18, 22, 23 і 24 серпня, коли президент РФ проводив зустрічі з губернаторами Магаданської області Володимиром Печеним, головою Архангельської області Ігорем Орловим, керівником Свердловської області Євгеном Куйвашевим і губернатором Московської області Андрієм Воробйовим.

Зустріч з Андрієм Воробйовим

Зустріч з Євгеном Куйвашевим

Зустріч з Сергієм Гапликовим

Ці зустрічі проходили в одному приміщенні, але, якщо судити за інформацією на сайті Кремля, в різні дні. У свою чергу, Акійосі Комакі пише, що певні елементи на фото не змінюються або змінюються непослідовно.

Наприклад, 18, 23 і 24 серпня розташування олівців у тримачі було однаковим, але 22 серпня пропав олівець оранжевого кольору.

Японський журналіст зробив схожі спостереження і за положенням листків паперу в підставці для записів, і за туфлями Путіна, на яких 22 серпня було інше шнурування.

Як вважає Комакі, Путін зустрічався з губернаторами Комі, Магаданської, Свердловської і Московської областей в один день, але зустрічі розбили на чотири дні і публікували аж до 24 серпня, а для відводу очей у президента РФ міняли між зустрічами краватку: Путін був у чорному, у бордовому і в чорному в білу смужку.

Японський журналіст зазначив, що для Адміністрації Володимира Путіна є характерним таке приховування інформації від журналістів.

Як повідомляв "Апостроф", в одному з фото Путіна побачили спеціальний підбір низькорослих людей.