RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Вашингтон зруйнований: у мережі продовжують насміхатися над фото з Путіним у Владивостоці

У соціальних мережах продовжують висміювати зроблені у Владивостоці фотографії, де президент РФ Володимир Путін йде по понівеченiй дорозі.

Жарт на цю тему опублікували в Twitter Сталингулаг.

"Барак Обама йде по зруйнованому від російських економічних санкцій Вашингтону", — підписали там знакові знімки з Путіним у Владивостоці.

Пост зібрав більше 90 ретвітів і більше 160 лайків.

"Це фото Пісків теж зобов'язаний прибрати! Потрібно взагалі заборонити фотографувати перших осіб... Тільки фрески,скульптури,мозаїка", "Що буває, якщо вчасно асфальт не пофарбувати!", "Там і сям видно суперэнергетические кільця", "Барак маленького зросту...Тому прес-службі Білого Дому наказано фотать тільки з будівельних лісів", "Паркан х**у пофарбований", "Ми встали з колін, у двох фотках все про Росії", "Опудало нудний по дорозі з жовтої цегли. Взагалі позорище. Власне, вся Росія позорище", "Галявина Білого дому виглядає краще. В інших місцях з'являтися складніше — доводиться броньований екран монтувати", "Не зрозумію, навіщо, коли асфальт фарбували, намалювали ці суперреалістичні тріщини та люки", — коментують колистувачi Twitter.

Як повідомляв "Апостроф", у Владивостоці Путін виступив з ідеєю проекту енергетичного суперкольца, яке зв'яже Росію з Китаєм, Південною Кореєю і Японією.