RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

У Росії зловтішаються через хворобу Клінтон

Звістка про те, що у кандидата в президенти США Хілларі Клінтон діагностували пневмонію, викликала зловтішання у прихильників політики президента РФ Володимира Путіна.

Про нездужання Клінтон повідомив російський пропагандистський ресурс РИА Новости.

Відзначається, що Клінтон відчула себе погано на церемонії, присвяченій жертвам теракту 11 вересня 2001 року в Нью-Йорку. Лікар кандидата в президента США повідомила, що та декiлька днів мучилася з кашлем.

Новину під заголовком "У Хілларі Клінтон діагностували запалення легень" активно обговорюють на російському інформаційному ресурсі.

"Заголовок скорочений і повністю звучить так: "У Хілларі Клінтон діагностували запалення легких .. частин голови, тобто, мозку", "тобто, в голові запалюватися нема чому?", "Лапша для виборців. У неї психічне захворювання. І мозок хворий", "Ще за симптомами схоже на трипер", "А також розрідження мізків", "Хороший хід, щоб не брати участь в дебатах, Трамп порвав би її", "Брехня США стає не тільки відкритою, але і смішною", "Дуже важлива новина. Я тепер переживаю, чи зможе вона брати участь у виборах. А може, у неї менінгіт? Хвороба заразна і дуже небезпечна", — коментують путінці.

Також бурхливий резонанс у них викликала новина про те, що через пневмонію Хілларі Клінтон скасувала поїздку в Каліфорнії, яка була запланована в рамках передвиборчої кампанії,

"Це що б її пожаліли, чи що?" "Бабця вже на ладан дише, а все туди ж — у президенти. В лікарню їй — мозок підлікувати, та й взагалі", "Недосипає старенька, маніакальна тяга до влади", "Не витримала навіть передвиборної гонки, може американці зроблять з цього висновки", "Ну куди лізе те, в які президенти? Там в Білому домі про. ов...алный зал, переживання знову-таки. Відпочивати треба!" — пишуть росіяни.

Разом з тим Хілларі Клінтон після того, як залишила нью-йоркський будинок своєї доньки, куди її відвезли після церемонії, заявила, що відчуває себе чудово.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Хілларі Клінтон повідомила, що Росія намагається втручатися в американську передвиборну кампанію.